Tuindecoratie Frames!!!

 Nieuws 2009: 

 

 

 Laatste nieuws op 23-02-2009:

Hallo beste mensen,

nou zoals jullie zien is vanaf nu de nieuwe site online!!! Jippie!!! Vanaf nu zijn alle productnummers verandert en ook zijn de producten opnieuw gesorteerd.

HOUDT HIER AUB REKENING MEE MET BESTELLEN!!!

Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan horen we dit zoals gewoonlijk graag.

Verder zijn er nog 2 nieuwe producten bij gekomen, namelijk de kransezel en de bloemstukhouder, deze zijn te vinden onder : "nieuwe producten".

Binnenkort komen er wéér nieuwe producten bij: Ja, ja zowel jullie als wij zitten niet stil natuurlijk, hihi. Ook zal ik binnenkort starten om de ingezonden foto's te updaten, en ook zullen er snel meerdere maten bij komen. Nou verder houd ik jullie natuurlijk op de hoogte via onze nieuwsbrief, dus voor de mensen die nog niet zijn aangemeld: Doe dit dan nu...

Nou luitjes, jullie allemaal bedankt voor de goede steun, begrip, ideeën, ontwerpen, de bestellingen en natuurlijk alle leuke berichten in ons gastenboek en via de mail.

---------------------------------------------------------

 Laatste nieuws op 01-02-2009:

Hallo,

hier weer een nieuwsberichtje. We zijn weer een stukje verder met de website en op dit moment staan alle foto's weer online.

Ook heb ik nu een nieuwsbrief toegevoegd. Hier kunt U zich voor aan- en afmelden en ik hou jullie dan iedere x op de hoogte van de nieuwe producten, nieuwtjes en wijzigingen. Dit zal geen spam zijn, of een geautomatiseerd systeem. Maar een persoonlijk bericht naar iedereen die zich hiervoor aanmeld.

Ook wil ik jullie er bij deze op wijzen, dat zeer binnenkort, alle artikelnummers zullen wijzigen. Dit i.v.m. ruimtegebrek van de huidige nummers. Op dit moment zijn wij genoodzaakt om nieuwe producten onder een geheel andere catagorie te zetten, omdat er weliswaar gewoon geen ruimte meer is. We gaan dit probleem dus oplossen door een nieuwe nummering. We zullen ons best doen om dit zo gemakkelijk mogelijk te houden, maar houdt hier aub rekening mee. Ook zullen de catagorieën opnieuw ingedeeld worden, dus zal dit waarschijnlijk toch voor wat ongemak zorgen. Maar uiteindelijk zal het er dan voor zorgen dat jullie gemakkelijker gerichter kunnen zoeken naar bepaalde producten en ook zullen dan soortgelijke producten bij elkaar komen te staan.

Daarom is het van groot belang, dat U bij Uw bestelling, niet alleen het productnummer vermeld maar ook de naam en de prijs! Zo kunnen wij tijdens de wijziging goed zien, waar het om gaat. Om zo verwarring te voorkomen!  Ook zullen we dit zo goed, duidelijk en snel mogelijk doen, zodat dit voor jullie het minst ongemakkelijk wordt.

Wij vragen hiervoor Uw begrip en hopen dat jullie natuurlijk nog regelmatig onze site bezoeken, een berichtje achterlaten in het gastenboek, jullie aanmelden voor de nieuwsbrief en natuurlijk blijven bestellen.

 

Groetjes van Susanna! 

 

--------------------------------------------------------------------------------------

 Laatste nieuws op 30-01-2009:

Hallo,

hierbij weer even een berichtje. Zoals jullie allen zullen zien, is de nieuwe site dus online. Hij is absoluut nog niet klaar, er zullen dus ook nog vele wijzigingen plaatsvinden. Maar aangezien we problemen hadden met de back-up van de oude website. Hebben we besloten, om deze nieuwe site alvast te publiceren. Dit zodat jullie in elk geval op de hoogte zijn van het laatste nieuws en ook zullen jullie nu alle vernieuwingen kunnen volgen. We zijn nog bezig met het plaatsen van alle foto's. Vervolgens zullen we de lay-out aanpassen en ook zullen dan de maten plaatsen. Ook bij deze onze excuses voor alle ongemak die jullie hebben ondervonden. Wel ben ik blij zoveel berichten te hebben ontvangen, met de vermelding van de foute website. Dit betekent voor ons natuurlijk veel, en ook lezen we hieruit dat er toch veel gebruik van de site wordt gemaakt. Dus daar zijn we dan wel weer blij mee. De snelle verhuizing van de site was voor ons ook een grote verrassing. Het is stukken sneller gegaan dan verwacht en ook was de verzorging van de verhuizing minder goed, als dat ons was beloofd. Dit leverde ons veel ongemak op en ook veel extra werk. We hebben in zeer korte tijd deze site moeten maken, en tevens zijn we druk bezig geweest om toch de oude site zo lang online te laten. Dit dus zonder goed succes. De afbeeldingen waren dus niet zichtbaar tot onze grote spijt. We hopen natuurlijk dat jullie deze site weten te waarderen en ook hoop ik eigenlijk op een reactie. Ook hoop ik dat jullie wat meer gebruik zullen maken van ons gastenboek. Ook kunnen jullie deze natuurlijk gebruiken voor suggesties/opmerkingen/ideeen en natuurlijk reacties op de producten.

Nou we hopen dat de nieuwe site bevalt en dat jullie nog steeds bij ons blijven bestellen.

Nogmaals onze excuses en veel kijkplezier. Tot gauw!

 

--------------------------------------------------------------------------------------

 Laatste nieuws op 22-01-2009:

Hallo, 

nou zoals jullie straks zullen zien, is of eigenlijk wordt dit de nieuwe website. Op dit moment ben ik dus druk bezig met de vormgeving en om alle producten er zo spoedig mogelijk op te zetten.

Op dit moment is deze informatie voor jullie nog niet beschikbaar, maar het leek me leuk om even een soort dagboek voor jullie bij te houden. De site is dus nu nog niet online. Op de oude site, die dus op dit moment nog online is, zal ik ook m'n best doen om jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van deze website.

Ik hoop dat zodra jullie de nieuwe site te zien krijgen, het jullie erg bevalt en mochten er dan op of aanmerkingen zijn, dan hoor ik deze natuurlijk graag.

Nou ik ga nu gauw verder en houdt jullie op de hoogte. 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------

Hallo,

 

nou het heeft even weer geduurd, maar inmiddels ben ik weer druk bezig om de website bij te werken. Er zijn weer nieuwe ingezonden foto's geplaatst. Ik hou jullie op de hoogte.

Groetjes Susanna

 

 

 

 

 

 

Tuindecoratie Frames!!!  |  susanna@tuindecoratie-frames.nl