Tuindecoratie Frames!!!

 

 NIEUWS 2011

 

Laatste nieuws op 01-12-2011:

Hallo allemaal,
 

nou inmiddels even een wijziging, n.a.v. klachten bij het verzenden.

Er kwamen in de afgelopen 2 weken tijd meerdere klachten binnen m.b.t. kromme frames na verzending via Post NL. Dit is uiteraard niet de bedoeling. En dit is tevens ook de reden waarom wij nu hebben besloten om alle pakketten te verzekeren bij het verzenden.

Voor de grote pakketten, zal hier geen prijswijziging in plaats vinden, maar voor de kleine pakketten, houdt dit nu in dat de kosten van het verzenden nu 7,35 euro zullen bedragen. Dit uiteraard om u een zo goed mogelijk product te leveren, welke dus verzekerd zal zijn bij verzending!

Wij hopen u hiermee eerst voldoende te hebben geinformeerd en hopen uiteraard geen klachten meer te ontvangen van Post NL.

 

Laatste nieuws op 06-10-2011:

Hallo allemaal,

ik heb nog even doorgezet tot over twaalven, vandaar nog even een update op 6-10-2011.

Ik heb inmiddels drie nieuwe artikelen geplaatst. Namelijk nr. 1432 de kerstsok, 1433 De kunstschaats en 1434 De Skies.

Deze artikelen zijn te vinden zowel bij het online shoppen als bij de nieuwe producten.

Tevens heb ik ook al een begin gemaakt met het doorsturen van foto's naar de opgemaakte frames. En ook hier heb  ik inmiddels alweer een paar nieuwe foto's tussen gezet.

En nu is het tijd om te gaan slapen. Weltrusten allemaal.

--------------------------------------------------------------------------------------

Laatste nieuws op 05-10-2011:

Hallo allemaal,

het is een behoorlijke tijd geleden dat er hier weer iets nieuws is geplaatst.

Dit houdt echter niet in dat wij niet meer actief zijn rondom de tuindecoratie. Integendeel, we hebben het alweer enorm druk met het najaar.

Want de zomer is inmiddels wel voorbij, en de herfst is weer begonnen.

Het is dan ook bijna zo ver en het is halloween!!!

De pompoenen zijn dit jaar dan ook weer volop in trek.

Maar ook komt de KERST al dichterbij. De schappen liggen alweer vol met leuke kerstspullen en ook wij zien de bestellingen voor de kerstdagen al binnen komen. Hier zijn wij erg blij mee, aangezien de kerst voor ons ook altijd een zeer drukke periode is, is het voor ons ook prettiger dat de bestellingen zo vroeg mogelijk gedaan worden. Om zo iedereen goed van dienst te kunnen zijn.

Zoals jullie kunnen zien is het uiterlijk van de website in een nieuw jasje gestoken.

Ik hoop dat deze nieuwe versie goed gaat bevallen! Maar daarover hoor ik graag jullie mening natuurlijk! Ook als jullie nog toevoegingen of suggesties hebben dan hoor ik deze natuurlijk graag!

Er is niet veel verandert en vrijwel alles werkt nog exact hetzelfde. Het menu is nu alleen bovenaan de pagina te zien. En de onderliggende menu's zullen links van het scherm te vinden zijn. Ook heb ik een speciale pagina gemaakt voor het nieuws archief, zodat deze startpagina niet te lang wordt. Ik hoop dat alles zichzelf zal wijzen.

Wel heb ik een aantal toevoegingen op de planning staan.

Zo wil ik het graag mogelijk maken dat men via de foto van het product, zo terecht kan komen op hetzelfde product, maar dan opgemaakt. Zo kunt u direct zien wat men ervan heeft gemaakt en doet u wellicht direct een leuk idee op.

Ook zijn er weer een boel nieuwe producten voor de winter bij gekomen, zoals schaatsen en skies. Deze producten zullen ook zeer spoedig op de website te zien zijn, aangezien de winter natuurlijk alweer voor de deur staat.

Tevens zijn er ook weer een heleboel mooie foto's  ingestuurd en ook deze zullen zo snel mogelijk op de website verschijnen.

Ik houd het voor eerst even bij dit laatste nieuws en er zal een spoedig vervolg komen. Ik wens jullie allen alvast veel kijkplezier op de vernieuwde website!

Groetjes Susanna.

 

Laatste nieuws op 28-03-2011:

Hallo allemaal, 

vanaf vandaag is mijn telefoonnummer niet meer bereikbaar voor vragen en/of bestellingen. Wel blijven de lasser en zijn vrouw telefonisch bereikbaar en uiteraard is emailen ook nog steeds gewoon mogelijk.

Voor telefonische vragen en/of bestellingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met de lasser en zijn vrouw zelf via: 0597-541552

Bestellingen hebben wij het liefst via de email. Dit om misverstanden te voorkomen. Maar ook voor het inzenden van foto's etc. is het mailadres natuurlijk altijd toegankelijk.

Voor vragen m.b.t. wijzigingen, andere leverdatum dan gebruikelijk, wijziging van de maten etc. dan is het wenselijk telefonisch contact te leggen. 

Ik hoop jullie hier eerst weer voldoende te hebben geinformeerd.

Groetjes Susanna

  

--------------------------------------------------------------------------------------

Laatste nieuws op 18-03-2011:

Hallo mensen,

het is weer tijd voor een update. Dit aangezien het alweer een tijdje is geleden dat ik een stukje heb achtergelaten en er dus ook weer wat wijzigingen zijn.

Zoals de levertijd. Deze is weer teruggedraaid naar 14 dagen.

Dit komt omdat Cor zijn werkzaamheden weer heeft opgepakt en ook Joke heeft het gips eraf en zal ook weer langzaam aan starten met het hervatten van de werkzaamheden.

Cor zijn operatie is goed verlopen. En is nu ook goed aan het herstellen. Wel moet hij nog veel oefeningen doen etc. Maar dit is natuurlijk te overzien! Hij is in elk geval weer in staat te lassen ( wat ik overigens natuurlijk ook niet anders had verwacht ).

Ook met Joke komt het allemaal wel goed. Ze loopt nu bij de fysiotherapeut, en ook zij krijgt vele oefeningen, om haar pols weer goed te gebruiken.

Dus al met al, valt het gelukkig allemaal mee en mag ik jullie met trots mededelen, dat wij weer gewoon 14 dagen levertijd hebben!

Tot zo ver de laatste update.

En de bestellingen zijn natuurlijk weer van harte welkom!

Daarbij willen ze jullie allemaal hartelijk bedanken voor alle steun!

--------------------------------------------------------------------------------------

Laatste nieuws op 25-02-2011:

Hallo allemaal, 

vandaag heb ik weer 3 nieuwe producten op de website geplaatst namelijk:

257. Pyramide Hanger

1491. Hartjes 25-25 op Voet

Windwijzer met Belgisch Paard

Zoals jullie zien hebben wij dus ook leuke windwijzers en schoorsteenkappen. Vergeet ook niet hier eens bij te kijken.

Daarnaast heb ik ook weer hele mooie inzendingen ontvangen met super mooie opgemaakte frames. Ook deze heb ik weer op de website geplaatst.

Iedereen natuurlijk weer bedankt dat jullie dit willen delen op onze website.

We blijven jullie natuurlijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Tot zover eerst weer het laatste nieuws.

Groetjes Susanna

-------------------------------------------------------------------------------------- 

Laatste nieuws op 12-02-2011:

Hallo allemaal,
 

Nou inmiddels hebben we alle feestdagen weer gehad en zijn we fris het nieuwe jaar weer ingegaan. 

Iedereen nog bedankt voor alle bestellingen rond deze dagen. Maar de bestellingen gaan natuurlijk gewoon door. 

Inmiddels zijn de meesten van jullie alweer druk bezig met het voorjaar en de paasdagen. We hebben vrij weinig nieuwe artikelen voor de paasdagen. Maar toch zijn er wel een paar nieuwe artikelen aan ons assortiment toegevoegd, welke natuurlijk ook erg leuk zijn voor de paasdagen, het voorjaar en ook voor moederdag.

Deze artikelen zijn natuurlijk zoals jullie gewend zijn te vinden onder het kopje "nieuwe artikelen"en deze staan ook gewoon in ons assortiment. 

Er komen nog een paar andere ontwerpen bij, en deze zullen ook zo spoedig mogelijk op de website verschijnen.

Daarnaast wil ik iedereen nog enorm bedanken voor de leuke reactie's en ook de prachtige ingezonden foto's. We staan er iedere x weer van te kijken hoe prachtig onze frames worden opgemaakt. En vinden het ook erg leuk om de eindresultaten te zien. 

Ook al deze foto's zullen zo spoedig mogelijk op de website verschijnen bij onze "ingezonden foto's".

We hopen dat jullie ook in het voorjaar en rond de paasdagen jullie creativiteit kwijt kunnen met onze frames.

De nieuwe producten zijn: 

1473. dubbele hartenbakje

1484. Enkele Hart 15-15 op stift van 10 cm

1485 Enkele Hart 20-20 op stift van 10 cm

1487 Enkele Hart 30-30 op stift van 10 cm

1488 Enkele Hart 40-40 op stift van 15 cm

1489 enkele hart 45-45 op stift van 15 cm

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Laatste nieuws op 02-02-2011:

Hallo mensen,

nou hier even weer het laatste nieuws vanuit Veelerveen. Namens het klunsteam wil ik ten eerste iedereen bedanken voor alle beterschapswensen, kaartjes enz. Dit heeft hen beide enorm goed gedaan. Inmiddels is Cor alweer druk bezig met het hervatten van al zijn werkzaamheden en zijn er alweer diverse bestellingen de deur uit gegaan. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee. Het gaat nog niet weer op het oude tempo, maar er zit zeker een goede vordering in. Met vrouwlief gaat het ook steeds beter. 10 Februari zal het gips eraf worden gehaald, en dan hopen dat het allemaal weer goed gaat functioneren. Dit zal de eerste paar dagen ook wel even weer wennen zijn, maar op dit moment kan ze het ook niet laten, om toch overal proberen mee te helpen, daar waar mogelijk. Sommige dagen, doet ze toch al gauw weer te veel, en mag ze het een dag later weer berouwen. Maar dat is nog even aftellen.

Tevens hebben wij een nieuwe manier van bezorgen kunnen vinden, dit gaat nog steeds via de TNT. De verandering geldt alleen voor het grote pakket tot 30 kilo. Deze kosten zijn gewijzigd naar €13,50, de afmeting is voor dit pakket ook gewijzigd qua hoogte. Dit mocht eerst maar tot 1.40 meter, nu is het mogelijk om tot 1.78 meter te verzenden.

Tot zover weer het laatste nieuws, en we zien graag de bestellingen weer tegemoet. Ook de ingezonden foto's blijven welkom. Dit is toch een leuke manier om ideeen uit te wisselen.

Bij voorbaat nogmaals onze dank!

 

--------------------------------------------------------------------------------------

Laatste nieuws op 21-01-2011:

Hallo luitjes,

nou hier even weer een update-je.

Cor is inmiddels geopereerd en mocht inderdaad de volgende dag al naar huis, nu inmiddels 10 dagen verder. En het herstellen is begonnen. Cor kennende en ook verwachtend van hem, is hij inmiddels alweer zeer langzaam aan begonnen om zijn werkzaamheden weer op te pakken.

Dus bestel gerust weer. Ook met moeders gaat het de goede richting op en met 3 weekjes mag het gips weer van haar arm af. Ook wordt ze al handiger met links ( ze is van nature dus rechts )

Ook zijn we bezig met een andere manier van verzenden, maar hierover volgt nog bericht.

Groetjes Susanna

--------------------------------------------------------------------------------------

 

 !!! Belangrijk - Belangrijk - Belangrijk !!!

Laatste nieuws op 11-01-2011:

 !!! Belangrijk - Belangrijk - Belangrijk !!!

Onze lasser ( eigenaar bedrijf ) is vandaag geopereerd!!! Zoals het nu lijkt is de operatie goed verlopen!!! En lijkt het erop dat hij morgen weer naar huis mag, gelukkig!!! Dit betekend nog natuurlijk nog een herstel, maar het begin lijkt er nu te zijn, na een lange weg, van bijna 1,5 jaar.

Daarnaast is mijn moeder ( de vrouw van de eigenaar ) vorige week gevallen door het winterse weer, en heeft zij haar rechter arm gebroken. Dus het is ipv een klus-team, op dit moment een kluns-team geworden..hihi.

Dit heeft echter het gevolg, dat alles nu wat langzamer verloopt, dan normaal. Maar uiteraard doen zij en ik ons uiterste best, om jullie allen zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven zijn.

Probeer hier echter met het plaatsen van bestellingen wel rekening mee te houden, probeer indien mogelijk, bestellingen zo ruim mogelijk van te voren te bestellen.

Daarnaast zijn er wijzigingen ivm het verzenden van pakketjes. Hierover volgt nog bericht.

Daarnaast zou het natuurlijk erg leuk zijn, om deze 2 mensen ( die alles toch mogelijk maken, en aan al jullie wensen proberen te voldoen ) een leuke hart onder de riem te sturen. Nou hebben wij al vele beterschapswensen in ontvangst mogen nemen. Maar het is natuurlijk leuk, om dit vol te houden. Ze fleuren hier toch beide enorm van op. En namens hen dan ook enorm bedankt!

Mochten jullie deze 2 mensen toch nog beterschapswensen willen sturen dan kan dit natuurlijk naar:

Veelerveensterweg 28, 9566 PG in Veelerveen!

Bij voorbaat mijn dank en ook namens hen!

Tuindecoratie Frames!!!  |  susanna@tuindecoratie-frames.nl